top of page
Ons werk | Portfolio

Ons werk

Een kleine greep uit onze werkzaamheden van de afgelopen jaren. Een divers klantenbestand zorgt voor veel inspiratie en ontwikkeling binnen ons team. Onze ervaringen en expertise delen we graag met onze klanten en leveranciers.

Voltage

Voltage

Positionering, strategische marketing en PR

Opdracht: Positioneren van de band in de muziekindustrie van NL en daarbuiten. Plus strategisch marketing en PR voor alle online en offline uitingen. De gehele uitvoer van de strategie is ondergebracht bij Miss Green Management. In samenwerking met diverse leveranciers.

Contentcreaties en beheer van de webshop.

 

Doelen: Campagne rondom release nieuwe muziek en webshop items. Tour promotie. Content sessies organiseren passend bij de campagne/ release en/of webshop. Diverse video, foto en artwork worden gerealiseerd in de de content sessies.

 

USP: Onderzoek doen naar de inhoud van de branche. Werken met een team van diverse leveranciers. Passend bij de identiteit en lifestyle die ze willen uitstralen. Verdiepen in de tone of voice die past bij de doelgroep.

Best Golf

Best Golf

Meer engagement, merkidentiteit en verbreden doelgroep

Opdracht: Het verjongen van de doelgroep door middel van beeld marketing met als doel opvallen in de concurrerende markt van diverse golfbanen. Ook willen ze graag het stoffige imago van golf doorbreken door de jonge en enthousiaste collega's binnen het bedrijf te laten zien.

 

Doelen: Meer engagement, meer volgers, meer bereik, waardoor de doelgroep zich aangetrokken gaat voelen tot Best Golf. En uiteindelijk zal kiezen om hen als 'homeclub' te kiezen.

 

USP: Passend bij de identiteit van de klant onszelf verdiepen in de sport. Wij doen onderzoek naar de inhoud van de branche/bedrijf/sector, zodat we altijd relevante content kunnen maken.

Yuverta

Yuverta

Projectmanagement nieuwe Online Experience

Opdracht: De marketing en communicatieafdeling van een net gefuseerde organisatie (van 3 naar 1), had één gezamenlijke opdracht, namelijk een volledig nieuwe online experience opzetten. Waarbij de (nog op te zetten) customer journey van 5 verschillende doelgroepen leidend was. Miss Green Management heeft bij dit project de projectleiding gedragen binnen het projectteam van Yuverta en de diverse leveranciers uit de aanbesteding.

 

Doelen: Een volledig nieuwe merkidentiteit naar buiten brengen en ervoor zorgen dat aankomende leerlingen, studenten en werkzoekende de weg weten te vinden naar Yuverta. Thema's waaraan is gewerkt zijn onder andere naamsbekendheid, nieuwe website, diverse campagnes en multi channel benadering.

 

USP: Een multidisciplinair team dat nog moet leren samenwerken bij elkaar brengen. Een volledige nieuwe online experience opzetten met interne stakeholders en externe leveranciers. Het team systematisch laten werken. Ontzorgen en overzicht bewaren.

Place The Moment

Place The Moment

Creëren, plaatsen en repinnen op Pinterest 

Opdracht: Creëren, plaatsen en repinnen op Pinterest op basis van de contentstrategie. 

 

Doelen: Meer impressies, clicks en pins met als doel meer webshop verkopen.

 

USP: Onderdeel van het team in een kleine onderneming om hen te kunnen ontzorgen. Flexibel en snel kunnen schakelen.

Operatie frisse peper

Operatie Frisse Peper

10-jarig bestaan in beeld brengen

Opdracht: De boodschap die Operatie Frisse Peper wil overbrengen is erg belangrijk. Zij bestonden 10 jaar en 'the road down memory lane' is de leidraad geweest voor de verhalen die we verteld hebben.
De afbeelding en/of video was daarbij ondergeschikt. De beelden mochten rauw en puur zijn, niet te veel gestyled en gedesigned.

 

Doelen: Iedereen die in het 10-jarig belangrijk is geweest moet een platform gekregen tijdens 'the road down memory lane'. De doelgroep, oude bekende, warme contacten worden nog eens meegenomen in de afgelopen 10 jaar. 

 

USP: Passend bij de identiteit van de klant. De boodschap en het verhaal heeft meer waarde dan het beeld. Veel verschillende beelden gebruiken, zodat het een diverse feed blijft. Interviews gehouden met samenwerkers